İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Kütüphanesi
Ara
Vetis®
Arama Geçmişi
Okuma Listesi
Oturum Aç
Türkçe
Русский
English
Deutsch
العربية
Azerice
Türkçe
Abhazca
Afganca/Peştuca
Almanca
Altay Türkçesi
Altay Türkçesi
Amharca
Aramice
Arapça
Arnavutça
Avarca
Azerice
Babilce
Bambaraca
Baskça
Başkurtça
Belarusça
Bengalce
Boşnakça
Bulgarca
Buryatça
Danca
Dari-Farsça
Endenozyaca
Ermenice
Esperanto
Estonyaca
Ethiopic
Faroece
Farsça
Felemenkçe
Filipince
Fince
Fransızca
Galiçyaca
Gilbertese
Guceratça
Gürcüce
Haiti
Hakasça
Hausaca
Havaice
Hintçe
Hollandaca
Hırvatça
Hırvatça
Japonca
Kabarca
Kalmukça
Karakalpakça
Karamanlıca
Karaçay-Balkar
Katalanca
Kazakça
Kmerce
Korece
Korsikaca
Kumuk
Kürtçe
Kırgızca
Latince
Lazca
Letonyaca
Litvanyaca
Luo
Macarca
Madagaskarca
Makedonca
Malayca
Marathice
Marice
Megrelce
Moldavyaca
Morece
Moğolca
Mısırca
Nepalce
Nijer-Kordofan
Norveççe
Osmanlıca
Polca/Lehçe
Portekizce
Pume
Romani
Rumca
Rumence
Rusça
Sabuanca
Sami
Samoaca
Sanskritçe
Seylanca
Slavca
Slovakça
Slovence
Somalice
Svahili
Sümerce
Süryanice
Sırpça
Tacikçe
Tacikçe
Tamilce
Tatarca
Tayca
Tibetçe
Tigrinya
Tuvaca
Türkmence
Türkçe
Ukraynaca
Urduca
Uygurca
Vietnamca
Yakutça
Yunanca
Zazaca
Zaza
Zuluca
Çağatayca
Çekçe
Çerkesçe
Çevaca
Çeçence
Çince
Çok dilli
Çuvaşça
Özbekçe
İbranice
İngilizce
İrlandaca
İskoçça (Cermen)
İskoçça (Kelt)
İspanyolca
İsveççe
İtalyanca
İzlandaca
Şona Dili
Tüm Alanlarda
Yazar
Eser Adı
Konu
Öz/Özet/İçindekiler
Süreli / Yıl
Süreli / Sayı
Dil
Yayın Tarihi
Yayınlayan
Yayın Yeri
Sınıflama yer bilgisi
ISBN
Demirbaş
Arama
Tür:
Kitap
✕
Tür:
Kitap
✕
Konu:
Ev Ekonomisi, Aşçılık
✕
Bulunan
:
749
Adet
0.003 sn
Yayın Geliş Tarihi
Eser Adı
Yazar
Yayın Tarihi
Dil
Yer Numarası
10
25
50
100
‹
1
...
54
55
56
...
63
›
Toplu Katalog
e-Kaynaklar
Tam metinlerde ara
Bulunduğu Kütüphane/ler
[1]
İzmir Kavram MYO
749
Tür
[1]
Kitap
749
Alt Biçim
[3]
Okuma Kitabı
7
Ansiklopedi
1
Kongre
1
Şekil
[1]
Basılı
749
Ortam
[1]
Kağıt
749
Konu
[1]
Ev Ekonomisi, Aşçılık
749
Yazar
[19]
Gürsoy, Deniz
18
Beder, Emine
9
Koçak, Nilüfer
9
Sökmen, Alptekin
9
Bulduk, Sıdıka
8
Myhrvold, Nathan
8
Eraslan, Nevzat
7
Yılmaz, Yaşar
7
Bayrak, Faruk M.
6
Bingöl, Ramazan
6
Gökdemir, Ayhan
6
Karadağ, Makbule Gezmen
6
Koşar, Hamit Zübeyir
6
Piranyan, Boğos
6
Türksoy, Adnan
6
Adalı, Elif
5
Belge, Murat
5
Bulduk, Sıdıka.
5
Miller, Bryan.
5
Daha fazlası
Daha az
Dil
[6]
Türkçe
657
İngilizce
74
Osmanlıca
3
Almanca
2
İspanyolca
2
Fransızca
1
Yayın Tarihi
[20]
[y.y]
1
[y.y.]
1
[t.y.]
12
[2019]
1
[2018]
1
[2012]
1
[2011]
3
[1988]
1
2023
1
2022
2
2021
9
2020
7
2019
11
2018
49
2017
71
2016
88
2015
68
2014
72
2013
35
2012
45
Daha fazlası
Daha az
Yayınlayan
[20]
Detay Yayıncılık
104
Oğlak
38
Alfa
35
Detay Yayınları
21
Oğlak Yayıncılık
19
Remzi Kitabevi
17
İnkılap Kitabevi
16
Hayykitap
14
John Wiley
14
Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları
13
Dönence
11
Yapı Kredi Yayınları
11
Alfa Yayınları
10
Boyut Yayın Grubu
10
Boyut
9
Boyut Yayıncılık
9
Nobel
9
Elips Kitap
8
The Cooking Lab
8
İnkılap
8
Daha fazlası
Daha az
Kitap
Otel işletmelerinde kurumsallaşma : göstergelerin belirlenmesi ve işgören algıların ölçülmesi / Serkan Aylan, Serkan Aylan ; kapak tasarımı Ahmet Baran.
Aylan, Serkan
2018
Kitap
Uluslararası otel ve restoran yönetiminde insan / Ruhet Genç, Ruhet Genç ; kapak tasarım Evren Kayhan.
Genç, Ruhet
2009
Kitap
Slow food devrimi : Arcigola'dan Terra Madre'ye : yeni bir yaşam ve yemek kültürü / Carlo Petrini, Carlo Petrini, Gigi Padovani ; çeviri Çağrı Ekiz ; yayın yönetmeni İrem Çağıl ; redaksiyon Betül Kadıoğlu ; düzelti Doruk Yurdesin ; kapak tasarımı Erasmo Ciufo ; kapak illüstrasyonu İrem Çağıl ; kitap tasarımı Gökçen Ergüven.
Petrini, Carlo
2017
Kitap
Modern batch cookery / Victor Gielisse, Victor Gielisse and Ron De Santis, Culinary Institute of America.
Gielisse, Victor
2011
Kitap
Modern buffet presentation / Carol Murphy Clyne, Carol Murphy Clyne, Vincent Clyne, The Culinary Institute of America (CIA) ; photography by Francesco Tonelli.
Clyne, Carol Murphy
2015
Kitap
Techniques of healthy cooking / The Culinary Institute of America (CIA).
2013
Kitap
The chef's companion : a culinary dictionary / Elizabeth Riely, Elizabeth Riely ; illustrations by David Miller.
Riely, Elizabeth
2003
Kitap
The elements of dessert / Francisco J. Migoya, Francisco Migoya ; photography by Ben Fink ; The Culinary Institute of America (CIA).
Migoya, Francisco J.
2012
Kitap
Chocolates and confections : formula, theory, and technique for the artisan confectioner / Peter P. Greweling, Peter P. Greweling, The Culinary Institute of America (CIA) ; [photographs by Ben Fink].
Greweling, Peter P.
2013
Kitap
Creating your culinary career: The Culinary Institute of America (CIA) / Ronald J. Hayes, Ronald Hayes.
Hayes, Ronald J.
2014
Kitap
Frozen desserts / Francisco J. Migoya, Francisco J. Migoya, The Culinary Institute of America (CIA).
Migoya, Francisco J.
2008
Kitap
Garde manger : the art and craft of the cold kitchen / the Culinary Institute of America.
2012
‹
1
...
54
55
56
...
63
›
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam
Çerez Politikamız